Hoe een lederen reiniger reinigen

Wanneer u Buxe Cruise Interior Polish gebruikt, kunt u er zeker van zijn dat het geen lak verwijdert, aangezien het microschuurmiddelen gebruikt die het leder, vinyl en rubber reinigen en polijsten in plaats van lak te verwijderen.

Polijsten van leder De basislaag of primer wordt aangebracht op een applicator en met cirkelvormige bewegingen wordt de basis aangebracht en opgebroken. U kunt de applicator met de hand of met automatische sponzen gebruiken voor een perfecte afwerking. Cirkelvormige bewegingen versnellen het proces aanzienlijk en zorgen ervoor dat de polish zich op alle plaatsen aan het leder hecht.

Reinigen van uw autoSponzen en microvezeldoeken worden gebruikt om reinigingsmiddelen op het leder en vinyl aan te brengen of om te reinigen met automatische sponzen. In de laatste fase wordt de auto met de hand gewaxt of gepolijst, indien nodig. Hoe gemakkelijker de reinigingsproducten kunnen worden aangebracht, hoe beter het resultaat.

Veiligheid en verzorging bij het gebruik van automatische sponzenBij het poetsen met automatische sponzen geldt: hoe meer afstand de automatische spons aflegt tussen de poetsbeurten, hoe minder kans op vervuiling. Er is ook minder kans dat eventueel losgekomen poetsmiddel de aangrenzende gebieden raakt.

Bij het met de hand in de was zetten is het belangrijk leer grondig met de hand te poetsen en met een klein beetje kom je een heel eind. De afstanden tussen de poetsbeurten moeten precies goed zijn, zodat er geen vegen ontstaan. Hoe meer licht er op het leder valt, hoe groter de kans dat het leder verbrandt en verkleurt.

Gebruik geen microvezeldoekje, dat kan krassen veroorzaken en bovendien de kleur van de lak aantasten, waardoor deze er donkerder uitziet. Microvezel is veel beter te gebruiken dan een spons.

De aanbevolen producten voor het reinigen van leder bestaan uit heavy duty reinigers, reinigers met software en alcohol. Het probleem met reinigingsmiddelen is dat ze te veel details uit het leder kunnen verwijderen en dat vermindert de reinigende werking.

De meeste wassen en poetsmiddelen die op vinyl worden gebruikt, beginnen na verloop van tijd een lichte grijsheid te vertonen. Dit is een goed moment om te investeren in een lederreiniger, want dat maakt het proces veel gemakkelijker en vermindert de noodzaak van vervanging.

Wat gebeurt er met uw leder? Het begint broos te worden en dit maakt het niet alleen onaantrekkelijk voor de kopers, maar het zal ook scheuren beginnen te vertonen aan de zoom. Regelmatige verzorging door het gebruik van verzorgende en conditionerende producten begint dit verouderingsproces te vertragen en het vervormde oppervlak te herstellen.

Wat is er gebeurd met de urethaan bouwproducten en waarom zou ik ze kopen? Als het oud begint te worden, begint het desery overgang naar verharding. Dit wordt versneld door zure regen, ozon en verschuldigde vochtigheid.

Galvinyl wordt gemakkelijk beschadigd door zure regen, ozon, microspiralen en alle andere vreemde agenten. Het moet meer als een recept worden verzorgd, zodat het niet oplost, hard wegrot en gewoon wegrot.

Wat moet er gebruikt worden bij het schoonmaken? De Conservatory Wax Customer Want heeft een beperkte levensduur. Het moet biogenlijk om de twee tot drie jaar worden vervangen.

Het gebruik van een vacuüm, applicator pads, micro fiber doeken of een blast wax is waarschijnlijker om het oppervlak te reinigen dan een aangewezen wax. Microvezel is hier beter geschikt voor vanwege zijn vermogen om te banjeren. Het is minder duurzaam dan de superieure waxen en polijstmiddelen.

Hoe onderhoud ik mijn lederen zetels?

1) Als er geen droger beschikbaar is, is een alternatief het aanbrengen van een kleine hoeveelheid van een goede kwaliteit autowas op het oppervlak telkens wanneer de auto grondig wordt afgespoeld.

2) Galv Seller moet regelmatig worden gereinigd en een verdunde alles-in-één reiniger zal helpen bij het verwijderen van ingewortelde vuildeeltjes zonder dat het van het oppervlak loopt als u de reiniger erop giet.

3) De Galv-klant wil een stille, “handenvrije” bediening. Daarom moeten alle schoonmaakwerkzaamheden door u worden uitgevoerd, of moet een professionele “handsfree” reiniger worden ingezet.

4) De alles-in-één-reiniger moet worden opgespoten, “dan” worden afgespoeld en de machine op een lage tot hoge temperatuur worden gezet. De meeste commerciële reinigers van hoge kwaliteit gebruiken een lage warmte, omdat dit het leder of de vinyl coatings zal beschadigen als het met tussenpozen wordt gebruikt.

5) Laten drogen; daarna kan het leder of het vinyl worden bijgewerkt zoals en wanneer dat nodig is.

Het reinigen van een lederen of vinyl interieur komt niet zo vaak voor. Leder is vrij duurzaam en u bent beter in staat het te reinigen wanneer het door ongunstige omstandigheden is gekomen. Het leder zal het meest profiteren van een hogere reinigingsfrequentie wanneer het blootgesteld wordt aan droger gebruik.

Hogedrukreinigers zijn over het algemeen niet nodig voor het reinigen van lederen of vinyl interieurs, omdat de hoge druk de neiging heeft schade toe te brengen aan het oppervlak. En een van de beste manier is om naar Auto polijsten Helmond te gaan.

 

Meer lezen:

Carwash Helmond

Bestelbus huren Helmond