Hier zijn de dingen die je moet verwachten:

Autobedrijf Den bosch

 

1. Gratis deskundige hulp. Als u een vraag of een probleem hebt, kunt u ons bellen. Wat onze “geen gedoe” prijs betreft, kunnen wij u verzekeren dat het te mooi is om waar te zijn. Omdat wij er trots op zijn alleen het beste te doen, bieden wij u deze extra diensten aan:

2. De banden moeten worden gecontroleerd. Banden kunnen leeglopen van 35 psi tot 35 psi. Wanneer de banden niet goed opgepompt kunnen worden, rijdt de auto minder kilometers. Daarnaast bestaat het gevaar dat de band klapt of vast komt te zitten in de grond. In dit soort gevallen kan de auto de macht over het stuur verliezen. In sommige gevallen kan de band zelfs opblazen. Daarom moeten we de band verwijderen en vervangen door een goede band.

3. Olie- en andere vloeistofniveaus moeten worden gecontroleerd. Een motor die goed loopt en gesmeerd is, zal doeltreffender werken. Op dezelfde manier moet het niveau van andere vloeistoffen die te laag zijn, worden vervangen. Op dezelfde manier kan, wanneer het peil van de transmissievloeistof te laag is, de auto ook zijn uitlijning verliezen.

4. De Kunstmatige limiet van elke band zal worden gecontroleerd. Dit is de maximale bandenspanning die kan optreden zolang de auto nog onder garantie is. Gezien het feit dat de auto ongeveer 75.000 mijl of meer rijdt, moet de versleten band worden vervangen in plaats van te proberen hoger te lopen.

5. Banden die op het punt staan of al op hun laatste loopvlak zijn, moeten onmiddellijk worden vervangen. Dit kan uiterst frustrerend en zenuwslopend zijn.

6. Wanneer u denkt dat een band versleten is, gaat u onmiddellijk naar de dichtstbijzijnde bandenzaak en vervangt u de band. Hiervoor moet u vaak een paar kilometer rijden. U zou in de verleiding kunnen komen om hier geld te besparen en naar de winkel te gaan in plaats van nieuwe banden te kopen, maar doe dat niet. Een bandenplaksetje is goed genoeg voor een snelle beurt.

Lees meer:

Autobedrijf Den bosch