Auto wassen Terneuzen

Auto wassen Terneuzen

Je auto schoonmaken bij Home Depot is gewoon zoveel beter dan hem te moeten schoonmaken bij de Car Washingbey, tenzij je natuurlijk groothandel detailing doet. Dan is het net hetzelfde. Nou ja, sommigen zeggen misschien geld, maar ik zou gewoon liever mijn auto zo lang mogelijk schoon houden, geld of geen geld.

Het wordt verwonderlijk vuil en dat blijft zo met een batterijgevoede of elektrische unit. Het schiet van gewoon smeulen wanneer gemaakt. Ik heb onlangs een auto verkocht, onlangs nieuw en mooi, met een elektrische handschoen op batterijen. Er staat nog 22.000 km op de teller. Toen ik haar verkocht, had ik de kans om haar naar de winkel te brengen en een offerte te krijgen, alleen om te zien dat ze $ duur wilden om haar op te knappen. Au! Ik had een vriend die zo'n 6 maanden geleden op een S550 sedan deed, de accukabels eraf haalde en de middelste pinnen eruit trok en de kabels er meteen uithaalde, daarna wilden ze de accu niet meer verkopen omdat ze het niet konden repareren en ik wed dat hun klanten extreem geagiteerd en verward waren over de oorsprong van hun probleem, alsof ze opgelicht waren door de dealer of dat het hun eigen schuld was.

Dit is slechts een van de vele autoreparatiescams die ik in de loop der jaren heb meegemaakt en waarover ik je kan vertellen, de extreme frustratie van het omgaan met een kapot systeem of het zien van iets dat je iets verkeerd doet en iedereen lijkt je probleem gewoon te vergeten alsof ze al niets verkeerd hebben gedaan, dan realiseer je je later dat het onder de garantie viel, of erger nog, niet eens een garantie. Als je dat allemaal doorhebt, en je probeert iemand zover te krijgen om het te repareren, kom je in een behoorlijk donkere situatie terecht. Enge dingen mensen.

Nou, genoeg over mijn autozwendel. Er zijn er nog zoveel meer, waar ik wel een dag over zou kunnen schrijven. De dag is te snel voorbij. Als de zon opkomt, doen oplichting dat ook. De beste verdediging is om zeer proactief te zijn. Zie de waarschuwingsborden wanneer u ze ziet. Het is gemakkelijker om gewoon de andere kant op te kijken en ze te laten gebeuren. Maar pas op als je in de rij staat bij de supermarkt of in een coffeeshop. Het is altijd de beurt van iemand anders om je op te lichten. Misschien hetzelfde tankstation. Je zou voorover kunnen buigen om de cappuccino op te rapen bij het volgende stoplicht, en ineens zie je hem voor de deur staan. Na je pauze is het weer hetzelfde tankstation. Zie je wat ik bedoel? Je ziet deze oplichting niet, tenzij je de andere kant op kijkt.

Om het af te ronden, zal ik je een foto geven. De snelweg staat vol met legitieme autoreparatiewerkplaatsen. Doe je huiswerk en zorg ervoor dat je rondbelt en de referenties van de plaats controleert, voordat je je geld aan hen geeft. Ze hebben niet het beste met je voor en dat wil je ook niet. Wees geen slachtoffer van deze autozwendel. Bekijk uw lokale advertenties en kijk wie de plaats verkoopt. Je bent het aan jezelf en je portemonnee verplicht.