stappen naar een auto voor altijd

Wij kunnen u nu helpen met al uw auto-onderhoudsbehoeften. Waarom wachten op een dealer om het te doen? Ziet u, wij kennen het geheim. Hoe zou u het vinden om te weten dat u uw auto ook voor een betaalbare prijs kunt laten wassen? Als u een klant heeft die erg hands on is en zich wil uitdrukken met een mooie glans op zijn auto, dan kunt u hem misschien innovatieve en goedkope manieren tonen om zowat elk auto-onderhoudsprobleem op te lossen.

Wij hebben de geheimen van het vak gebruikt om u de ultieme gids te brengen. Hoe zou je het vinden om te weten dat er zeven stappen zijn voor een gemakkelijke detailing klus, en dat het maar een paar centen per dag kost? Geen van de dertien stappen zal uw auto bekrassen en ze zullen u allemaal een grote verlichting van stress bezorgen. U zult weten dat u een uitstekend product heeft om aan uw klanten te verkopen en de meest plezierige klantenfeedback die u zich kunt wensen.

Bewezen Geheimen voor een All Time Detail Succes

Stap #1: Kies de juiste herschikkingen en combo’s

herschikkingen is de vloek van het auto detailing werk. Het is zeer kostbaar om dingen twee keer of meer opnieuw te doen, maar dit moet zo snel mogelijk gebeuren. U moet zich concentreren op de huidige en toekomstige behoeften van uw auto. Vergeet niet dat het een dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse show en je kunt niet veroorloven om een vakantie te nemen. Ook zal dit uw bereidheid lanceren om de jaarlijkse APK-keuring met vlag en wimpel te volbrengen.

Stap #2: Super parken

Een 45° hoek afwerking op de linker voorkant van de auto, samen met een 50° hoek afwerking op de rechter voorkant, en een 90° hoek afwerking op de rechter achterkant, creëren een showcases als geen ander. Met de bonus van het nu hebben van een zeer gepolijste showroom glans, de rechte hoek afwerking op alle panelen is het eindresultaat.

Stap #3: Polijst de onaanvaardbare vlekken

Gemorste vloeistoffen, vooral koffie, melk, sap en andere supermarktdranken, worden met de autoschoenen vetgemest en blijven zich op de zetels ophopen. Gebruik een microvezelwisser of een vochtige doek bevochtigd met club soda om deze ophoping te verwijderen of je auto laten polijsten.

Meer lezen:

Car detailing