Hoe u uw auto kunt versnellen

Auto, Bmw, Stuurwiel, Interieur

Wat is de frequentie van inschrijving?

Voor de meeste beginners is het schoonmaken van het huishouden niet iets heel bekends. Zelfs als je in het verleden ervaring hebt met het schoonmaken van je auto, is het misschien het beste om te leren naar een wasstraat of een speciale wasstraat te gaan. Beide opties zullen erg leuk zijn als je vergeet hoe lang het duurt om het huis op te hangen, om zo te zeggen.

Is er een manier om het proces te versnellen?

Nogmaals, een vraag die we ons moeten stellen is: "Hoe kan ik het proces versnellen en zo mijn werklast minimaliseren?" Ik heb veel succes gevonden door het op deze manier te doen. Houd een kleine spons, pak veel water, begin eerst met de wielen en werk naar beneden. Het duurt wat langer, maar het mag ook wat spannender.

Wanneer moet ik een bepaald product gebruiken?

Dit is een duidelijke vraag die je jezelf zou stellen en dat is de beste manier om te leren. Bij kleinere auto's is wassen vaak meer een "iteratie"-proces. Ik was graag heel vroeg in de ochtend, nadat de hitte de kans heeft gekregen om de boel op te warmen.

Kan ruw wassen met water mijn lak beschadigen?

Het antwoord hierop is zeer waarschijnlijk nee, maar het hangt allemaal af van de materialen die je gebruikt en hoeveel je bereid bent te tolereren. Water- en zeepproducten zijn gemaakt om zwakke zuren te zijn en dus als je ze wilt misbruiken, kun je wegkomen met relatief weinig stoffen.

Kan ik mijn auto wassen met afwasmiddel?

Afwasmiddelen zijn zeer bijtend voor blanke lak en verf, dus ja, u kunt ze gebruiken om uw auto voor te bevochtigen. Zorg ervoor dat je veel goed brij en spoelt en dat de producten die je gebruikt mild zijn.

Welk type detaillering past het beste bij mijn auto?

Als je een "standaard" waxbeurt hebt, betekent dit dat de juiste manier om je auto te wassen is om veel schuim te gebruiken en water te vermijden (wat leidt tot Dep Housing). Als je een wax van mindere kwaliteit gebruikt, gebruik dan in ieder geval een foam wax van mindere kwaliteit en geniet van lekker schuim. Het kan wat langer duren voordat u dat punt bereikt, maar over het algemeen zult u versteld staan ​​hoeveel mooier uw auto eruit zal zien en aanvoelt na een goede pre-wax-beurt.

Overzicht

Als je meer wilt weten over het detailleren van je auto en tips wilt krijgen over zaken als het gebruik van een schuimrubberen wand, de geheimen van Meguiar en professionele wasstraten, ga dan naarDetailing.com. Ze hebben uitgebreide, stapsgewijze artikelen, illustraties en handige tips voor iedereen.