Metaaldetectie site van vijf zoekers uit Friesland - Info van Jan - Metaaldetectie site van vijf zoekers uit Friesland - ouweduiten.nl

Ga naar de inhoud

Metaaldetectie site van vijf zoekers uit Friesland - Info van Jan

Jan

.

Bennie

Hallo mijn naam is Jan,

Mijn eerst metaal detector was ook een Tandy blieper. Ook met die Tandy blieper heb ik leuke dingen gevonden. Op een moment heb ik hem aan de kant gegooit, ik kreeg verkering en dan weet je wel hoe dat gaat, het vrouwtje gaat voor de hobby. Toch bleef het mij kriebelen. Een paar jaar later kregen we een huisje en heb toen weer een metaal detector gekocht. Mijn eerste professionele metaal detector was een Tesoro Toltec 100. Deze kocht ik toen voor 2200 gulden. Daar heb ik een 2 jaar mee gezocht en deed er verder niets meer mee. In 2004 kocht ik weer een metaal detector. Dit was een Garrett GTA x550. Ik kocht er een grote ovale schijf bij en deze metaal detector was voor mij een goed apparaat. Ook deze deed ik weer van de hand, ik kocht een Garrett 1350. Deze Garrett 1350 beviel me totaal niet, ook deze ging weer weg.

.

Deze ruilde ik in met een geld bedrag tegen een Minelab Quattro. Deze beviel me beter, hiermee heb ik een 2 jaar gezocht, Ook deze deed ik weer weg en ruilde hem in tegen een Minelab explorer II. Hiermee heb ik 3 jaar gezocht. Nu (2011( zoek ik met een Whites DFX. Deze bevalt me zo goed, dat ik zekers een white detector zal blijven houden.

Bekijk mijn vondsten die ik sinds 2004 heb gevonden.

Mijn Motto:
Voor een ouweduit kom ik mijn bed niet meer uit...

.

Terug naar de inhoud
Site Meter