Metaaldetectie site van vijf zoekers uit Friesland - Info Handleidingen - Metaaldetectie site van vijf zoekers uit Friesland - ouweduiten.nl

Ga naar de inhoud

Metaaldetectie site van vijf zoekers uit Friesland - Info Handleidingen

Ned Handleidingen

.

GEZOCHT ! < - NEDERLANDSE METAALDETECTOR HANDLEIDINGEN - > GEZOCHT !

Je koopt een nieuwe of een tweedehands metaaldetector van een bepaald merk. Dan kom je thuis en je wilt de handleiding gaan lezen en wat blijkt, het is engels !. Voor de mensen die goed engels kunnen hebben er geen moeite mee. Ook zijn er mensen bij die er helemaal niets van begrijpen.

Dan ga je op zoek naar een nederlandse handleiding. Je vraagd natuurlijk eerst aan de metaaldetector dealer of hij het in zijn bezit heeft. Heeft hij toevalig niet van dat merk een nederlandse handleiding dan is het zoeken geblazen.

Wat wij graag willen is zoveel mogelijk Nederlandse Handleidingen online zetten van alle Metaaldetectors die in Nederland en Belgie verkocht worden. Heb jij een Nederlandse handleiding in .pdf - Word of tekst formaat en die bij ons nog niet online staat. Dan mag je die altijd Emaillen. Is het bestand te groot dan graag in gedeelten. Ook mag je contact met ons op nemen, zodat je een cd-rom met daarop de Nederlandse handleiding naar ons toe kunt sturen.

Heb je een nederlandse handleiding ?. Klik dan Hier !

.

Terug naar de inhoud
Site Meter