Metaaldetectie site van vijf zoekers uit Friesland - Info van Bennie - Metaaldetectie site van vijf zoekers uit Friesland - ouweduiten.nl

Ga naar de inhoud

Metaaldetectie site van vijf zoekers uit Friesland - Info van Bennie

Bennie

.

Bennie

Hallo mijn naam is Bennie,

Ik was nog vrij jong. De Tandy winkels bestonden nog in Nederland. Dus je raad het al, mijn eerste metaal detector was een Tandy blieper. Je weet wel, zo'n apparaat van 75 a 150 gulden. Ik weet het nog heel goed toen ik er mee begon te zoeken op een schelpenpad op de camping waar mijn ouders ieder jaar waren. Uit het schelpenpad haalde ik tot mijn grote verbassing verrassend veel muntjes uit. Niet allerdaagse geld zoals nikkelen kwartjes en dubbeltjes, maar centen en duiten. Ook zilveren kwartjes en dubbeltjes van Willem en Wilhelmina. Maar wat ik daar ook vond was een gouden medaille.

Sinds 2004 heb ik een Garrett GTA x550. Jan kocht eerst een Garrett GTA x550. Omdat Jan sinds lange jaren goudkoorst kreeg, heb ik na 2 maanden ook een metaaldetector gekocht. We begonnen samen met deze spanneden hobby.

.

Ik zoek nog steeds met deze metaaldetector. Ik heb er van alles mee gevonden. Alles wat op deze website staat heb ik met deze Garrett gevonden.
Veel plezier bij het bekijken van mijn vondsten...

Mijn motto:
Het beste weerbericht is even uit je slaapkamer raam kijken en zien wat voor weer het is..

.

Terug naar de inhoud
Site Meter